. .

Τομείς δραστηριότητας / Οικιακός τομέας / Μονοκατοικίες

Μελέτη - Κατασκευή

Η έγκαιρη και σωστή μελέτη θέρμανσης, κλιματισμού, υδραυλικών, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εγκατάστασης φυσικού αερίου είναι απαραίτητη και για την εύρυθμη κατασκευή μιας νέας οικοδομής και για την επιλογή της καταλληλότερης χρησιμοποιούμενης ενέργειας (φυσικό αέριο - υγραέριο - πετρέλαιο – ρεύμα), αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα άνεσης και οικονομίας που θα απολάβει ο ιδιοκτήτης.

Η εταιρεία μας είναι πρόθυμη -σε στενή συνεργασία μαζί σας- να λάβει υπόψη της και να σταθμίσει τις ανάγκες σας, έτσι ώστε να μελετήσει και να κατασκευάσει το σύστημα που θα σας προσφέρει άνεση και οικονομία.

Θέρμανση

Εγκαταστάσεις θέρμανσης με φυσικό αέριο, πετρέλαιο ή υγραέριο.

Νέες εγκαταστάσεις, με κεντρικό λεβητοστάσιο όταν πρόκειται για μεγάλες μονοκατοικίες και για θέρμανση με πετρέλαιο ή με επίτοιχους λέβητες φυσικού αερίου-υγραερίου για μικρότερες, σύστημα που παρέχει και άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Κατασκευή πλήρης με δίκτυα θέρμανσης μονοσωλήνια ή ενδοδαπέδια, αυτονομία και ό,τι απαιτείται για τις ανάγκες άνεσης στις σύγχρονες μονοκατοικίες.

Σε υπάρχουσες παλιές εγκαταστάσεις, αντικατάσταση των μηχανημάτων, μετατροπές και γενικότερα αναβάθμιση της λειτουργίας ή ακόμα και μετατροπή της χρησιμοποιύμενης ενέργειας από ρεύμα σε φυσικό αέριο ή υγραέριο ή πετρέλαιο.

Ζεστό νερό χρήσης

Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με φυσικό αέριο, υγραέριο, πετρέλαιο ή και με ηλιακή ενέργεια, μέσω ταχυθερμοσιφώνων και boilers αερίου, εναλλακτών και boilers για χρήση πετρελαίου ή με ηλιακούς θερμοσίφωνες διπλής ή τριπλής ενέργειας.

Μαγείρεμα

Μαγείρεμα με συσκευές (κουζίνες) επιδαπέδιες ή εντοιχισμένες φυσικού αερίου ή υγραερίου.

Κλιματισμός

Κλιματισμος με μικρές κλιματιστικές μονάδες split ή κεντρικά συστήματα με fan coils ή αεραγωγούς με μεγαλύτερες κλιματιστικές μονάδες ή αντλίες θερμότητας.

Φωτοβολταϊκά - Ανεμογεννήτριες

Για μονοκατοικίες που δεν έχουν παροχή ρεύματος ή για κατοικίες που θέλουν να απαλλαγούν από αυτόνομα ή διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα ή ακόμα και με ανεμογεννήτριες.

Υδραυλικές - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Κατασκευή όλων των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων της νέας σας οικοδομής ή αναμόρφωση και εκσυγχρονισμό των παλαιών σας εγκαταστάσεων.