. .

Τομείς δραστηριότητας / Επαγγελματικός τομέας / Ψητοπωλεία

Θέρμανση

Μελέτη και εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο ή πετρέλαιο και με οποιοδήποτε σύστημα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του χώρου (με σώματα ή fan coils ή αεραγωγούς).

Κλιματισμός

Κεντρικός κλιματισμός που μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα παράγοντας ψύξη και θέρμανση μέσω κεντρικών μονάδων χρήσης φυσικού αερίου ή ρεύματος. Εναλλακτικά, κλιματισμός με μικρότερες αυτόνομες μονάδες split, ντουλάπες ή κασέτες οροφής. Ο τρόπος κλιματισμού εξαρτάται από το χώρο εγκατάστασης και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.

Αερισμός

Αερισμός και εξαερισμός του χώρου με μονάδες fan section και αεραγωγούς που εξασφαλίζουν ένα άνετο και καθαρό περιβάλλον στο χώρο των ψητοπωλείων. Εναλλακτικά, αερισμός και εξαερισμός με μικρότερες μονάδες τοίχου ή παραθύρου ανάλογες του μικρού όγκου των χώρων τοποθέτησής τους.

Κατασκευή κατάλληλου εξαερισμού και έκδοση πιστοποιητικού χώρους καπνιζόντων.

Εστίαση

Προμήθεια και εγκατάσταση συσκευών μαζικής εστίασης όπως γύροι, φρυτέζες, πλατώ, γκριλιέρες, φορύνοι, εστίες, ικανές να λειτουργήσουν με φυσικό αέριο ή ρεύμα.

Ζεστά νερά

Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για τις λάντζες ή τα πλυντήρια με ταχυθερμοσίφωνες αερίου ή boilers αερίου ή με ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες.

Service

Συντήρηση, service όλων των συσκευών και εγκαταστάσεων από έμπειρο προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο σε επαγγελματικές συσκευές και εγκαταστάσεις.